MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

28.10.19

Raza Iluminării - Flacăra lotus cu o mie de petale



Raza Iluminării - Flacăra lotus cu o mie de petale


Râul vieții, al iubirii, al abundenței nelimitate și al oricărui dar bun și perfect, în care doriți să vă bucuraţi şi să doriţi să obţineţi se află în voi, așteptând recunoaşterea şi dedicarea voastră în chemarea lui. Cu această introducere, voi vorbi acum despre Iluminare, unul din atributele Flăcării Lui Dumnezeu, care te poate ajuta foarte mult în re-trezire.



Adama - Raza Iluminării reprezintă Dumnezeu - înțelepciune, adevărata cunoaștere și iluminare în toate fațetele sale diferite. Ea reprezintă iluminarea în conștiința lui Hristos, înțelegere, percepție și pace din inima Lui Dumnezeu omniscienţă. Este literalmente o extensie nelimitată a Minții Lui Dumnezeu. Multe dintre sufletele încarnate pe Raza Iluminării prin numire divină devin profesori ai umanității. Un număr mare de Maeștri Înțelepţi cu care vă cunoașteți, cine s-a întrupat în trecut ca mari învățători pentru umanitate, sunt ființe ale căror cale principală a sufletului este pe Raza Iluminării. Pentru a numi câţiva, aveți pe maestrul Isus / Sananda cu 2.000 de ani în urmă, Lord Maitreya, Lord Buddha, Lord Confucius, Djwal Khul, Lord Lanto, Maestrul Kuthumi și mulți alții.

Maeștrii din toate Razele s-au întrupat, de asemenea, din când în când pentru a deveni profesorii umanitaţii, pentru că umanitatea trebuie să învețe să înțeleagă și să stăpânească inițiativele şi ca toate razele să fie în echilibru perfect pentru a se califica pentru Ascensiune. Toți aţi fost creaţi pe una din cele douăsprezece raze și milioane de ființe există pe fiecare. Înțelegeți că nu există o rază mai bună decât alta, cum ar dori unii dintre voi să creadă. Toate razele trebuie să fie întrupate, înțelese și integrate în mod egal.

Raza Iluminării este legată de chakra coroană cunoscută sub numele de flacăra lotus cu o mie de petale. În timp ce invocați Raza Iluminării în coroana voastră, miile de petalele din chakra coroanei voastre încep procesul de iluminate din nou, prin şi extinzându-vă mai mult potențialul de reconectare cu adevărata Minte a Lui Dumnezeu, care au rămas latente în voi mii de ani. Cu toate acestea, niciodată nu a plecat de la voi, și asta e ceea ce vreţi să treziţi acum. Toate buzunarele întunericului pe care le-ai încorporat acolo prin ignoranță, sunt practic, buzunare ale somnului în conştiinţa care te împiedică să experimentezi "Mintea Lui Dumnezeu" în forma sa pură.

Când invocați Raza Iluminării în chakra coroană și în totalitate în conștiința voastră, și ai stabilit intenția de a re-trezi toate atributele voastre divine, sinele vostru superior va folosi energiile pe care le invocați pentru a ușura treptat și de a activa buzunarele întunecate, care au fost în stare latentă acolo pentru foarte mult timp.

       Aurelia - Are Raza Iluminării o esență sau o culoare?

Adama - Raza Iluminării este galben auriu ca soarele, și destul de strălucitoare. "Templul Iluminării" situat la Lacul Titicaca din America de Sud este principalul concern pe această planetă pentru această rază. Gardienii acestei Raze sunt Dumnezeul și Zeița Meru care au ținut energiile Iluminării de mii de ani în cel mai minunat templu eteric. În Telos, am creat, de asemenea, o versiune mai mică al acestui măiestuos templu al celei de-a Doua Rază, așa cum am făcut pentru templele diferitelor raze.

În vremea Lemuriei am avut mii de temple pe continentul nostru reprezentând sute de atribute ale Creatorului și am avut temple pentru fiecare aspect al nostru în evoluţie. Aveam peste o sută de temple dedicate diferitelor raze. Preaiubiților mei, înțelegeți că există multe raze pe care nu le cunoașteți încă. Tu stii șapte și în jurul celor cinci raze secrete; mai sunt şi multe altele. Nu este necesar să fiţi conștienţi de toate razele în acest moment, dar este extrem de important pentru aceia care aspiră să facă Ascensiunea în această încarnare să dobândească măiestrie pe primele șapte raze, iar mai târziu, cele cinci raze secrete.




Helios și Vesta! Helios și Vesta! Helios și Vesta!
Fie ca Lumina voastră Aurie să curgă în fiecare parte a ființei mele!
Lăsați-vă Lumina Aurie să se extindă în Inima Mea Sacră!
Lăsați-vă Lumina Aurie să se răspândească pe tot Pământul!
Pământul să se înalţe în Destinul Lui glorios!
Și lasă-mă să mă ridic în Ascensiunea mea glorioasă. 

(repetați 3, 6 sau 9 ori)


Rugăciuni la ... / cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J - Discurs de la Adama cu Lordul Lanto

Traducere Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!