MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

2.4.20

Flacăra Înălțării de Purificare și Nemurire




Flacăra Înălțării de Purificare și Nemurire - Aurelia Louise Jones


Ne este prezentată o introducere a cărţilor Cele Şapte Flăcări Sacre, Flacăra Înălţării de Purificare şi Nemurire, Rugăciuni la Cele Şapte Flăcări, scrise de Aurelia Louise Jones autoarea cărţilor Telos, vol I, II, III, le puteţi lectura accesând următoarele adrese:

TELOS - Revelaţii despre Noua Lemurie

TELOS - Mesaje pentru iluminarea unei omeniri în curs de transformare

TELOS - METODE ŞI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

-  CELE ŞAPTE FLĂCĂRI SACRE

-  Flacăra Înălţării de Purificare şi Nemurire

-  Rugăciuni la cele Şapte Flăcări 



✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧


Această broșură a Înălțării, împreună cu broșura de Rugăciuni, sunt create și oferite în formă tipărită pentru voi și pentru public, la cererea Maeștrilor Ierarhiei Spirituale a planetei noastre, inclusiv Lord Maitreya, Christul planetar. De fapt, ambele broșuri sunt concepute pentru a fi instrumente însoțitoare pentru pătrunzătoarea carte acoperitoare - Cele Şapte Flăcări Sacre.

O anumită porțiune, mai puțin de jumătate, a informațiilor și rugăciunilor conținute în broșurile Înălțării și a Rugăciunilor a fost deja tipărită în cartea celor Șapte Flăcări Sacre. Cu toate acestea, noi, Maeștrii Înțelepciunii responsabili de această evoluție planetară, dorim să se vadă o parte din aceste informații menționate din nou, în aceste două broșuri cu informații noi adăugate care nu sunt menționate în alte publicații. Cel mai important va fi în primul rând pentru cei care intră în contact cu broșurile.

Conceptul de broșură a Înălțării a luat naștere la cererea a sute de oameni din întreaga lume pentru a avea un astfel de instrument pentru a putea împărtăși ceea ce au învățat prin citirea cărților Telos și participând la atelierele pe care le-am sponsorizat prin Aurelia. Ei au cerut să aibă ceva ieftin şi pe care să le poată purta cu ușurință la ei și să le împărtășească, cu ceilalți. Broșurile sunt create în principal, dar nu exclusiv, pentru cei care vin în contact cu învățăturile noastre care doresc să se angajeze în mod serios în serviciul planetar și Înălțare. Folosiți-le ca instrumente pentru a ajuta la crearea de pânze de Lumină de pretutindeni pe planetă, pentru auto-vindecare, vindecarea umanității și a Pământului.

Rugăciunile și ceremoniile rostite vor contribui la purificarea și ridicarea vibrației și a conștiinței voastre prin activități individuale și de grup. De fiecare dată când vă veți angaja energiile în acest serviciu, veți accelera calea voastră și procesul Ascensionării. Voi vă veți alătura energic, ca puncte de contact și lumină, cu alții de pe planetă care fac același lucru. Veți contribui la expansiunea și la manifestarea "impulsului" care este necesar pentru a ridica literalmente Pământul și poporul vostru într-o frecvența a cincea. Pur și simplu nu se poate întâmpla fără participarea voastră activă.


După ce Maestrul Saint Germain ne-a lăsat ca învățătură într-un timp trecut, el a spus:
De fiecare dată când te rogi pentru Pământ,  planetă și altele, prin trimiterea Iubirii și a Luminii în întuneric sau în situații provocatoare, contribuiți la crearea unei lumi mai bune în care să trăiți. Procedând astfel, primiți înapoi multiplicarea energiilor pe care le-ați trimis cu un plus de 80% din ceea ce ați invocat. Este folositor pentru vindecarea, avansarea și accelerarea proprie. Devoțiunea voastră de invocare a energiilor magice ale celor Șapte Flăcări Sacre creează un rezultat câștigător pentru toți, inclusiv maeștrii care își consacră timpul, iubirea și energia în asistarea evoluției fiecărui suflet de pe această planetă. Întotdeauna ne alăturăm în rugăciunile voastre și apoi deveniți o echipă cu noi.

Vă invităm să achiziționați mai multe exemplare ale acestor broșuri și să le oferiţi în mod liber celor pe care îi simțiți că le vor primi cu inima deschisă. Împreună cu alte persoane asemănătoare, să faceţi Ceremoniile Ascensiunii, de două ori pe lună, în casă sau în altă parte. De asemenea, făceţi-vă timp şi deschideţi-vă inima pentru a invoca energiile Focului Sacru prin rugăciunile care vi se prezintă. Când faceți asta, cereți-ne să ne alăturăm ca să vă multiplicați eforturile de o mie de ori. Acest tip de serviciu planetar face parte din calea voastră inițiatică și este necesar pentru cei care se consideră candidați la Ascensiune.

Flacăra Înălțării de Purificare și Nemurire - Aurelia Louise Jones



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!