MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

1.4.20

Puncte şi orientări privind protocoalele Ascensiunii





Câteva dintre principalele puncte sau orientări care trebuie înțelese și luate în considerare în legătură cu iniţiativa –
O cale care să conducă la absolvirea planului de învăţământ al Pământului prin protocoalele Ascensiunii




  • Acest proces este unul de purificare completă și de vindecare a tuturor lucrurilor care împiedică transfigurarea voastră, învierea și înălțarea în brațele lui Dumnezeu / Iubire; restaurarea demnității și a amintirilor, ca să trăiți, din nou, ca copii divini ai Tatălui / Creatorului ceresc, care intră în lumea "Unimii".
  • Înțelegeți că fiecare dimensiune reprezintă o anumită frecvență. Cea de-a cincea dimensiune devine accesibilă atunci când, și numai atunci când ați atins acea frecvență în conștiența voastră și aveți capacitatea de a o menține în orice moment.
  • Trăiește din inimă, vorbind și acționând ca un maestru, ca o modalitate de "a fi". Întreabă-te întotdeauna – întrebare: "Ce ar face un maestru în această situație?" Apoi intrați și găsiți răspunsul. Dacă nu vă este clar, luați o bucată de hârtie și un stilou, aprindeţi o lumânare dacă doriți, și intenționați să găsiți răspunsul în interiorul vostru. Maestrul din interior este treaz și alert în orice moment, așteptând pentru totdeauna recunoașterea voastră.
  • Renunţaţi la conștiința trei-dimensională a separării, dualității, polarității și dramei în toate formele sale. Nu te mai încrede în două puteri și nu-ţi mai da prețioasa energie în iluzia acestei densități 3D. Permiteți-vă să renunțați la tot ceea ce ați învățat până acum, care nu ți-a dat rezultatele pe care ți le-ai dorit. Fiți pregătiți și dispuși să învățați din nou și aveți curajul de a intra în realitatea necunoscută a iubirii și a magiei. Recunoașteți că iubirea este singura putere adevărată care există și începeţi să vă trăiți viața în acea frecvență vibrațională din interior spre exterior.
  • Renunţaţi la toate judecăţile și așteptările cu privire la voi și la ceilalți și cum ar trebui să se desfăşoare viața pentru voi. Permiteți-vă să percepeți și să îmbrățișați toate minunile și măreția "TU" în splendoarea divinității voastre și acceptați marea aventură de a lăsa să se desfășoare și să se transforme în faţa ochilor voştri, într-o bucurie profundă și de recunoștință.
  • Îmbrățișați bannerul umilinței și predarea dulce a jertfelor sfinte. Dacă nu ştiţi ce sunt, ele sunt scrise chiar în celulele voastre și în ADN, precum și în multe camere ale Inimii voastre Sacre. Fii dispuşi, de a vă lua timp pentru a merge în interior și a investiga.
  • Stabiliți o uniune conștientă cu Prezența voastră EU SUNT și cu împlinirea planului vostru divin. Ascensiunea este unificarea, fuzionarea în uniunea divină cu Prezența voastră magnifică EU SUNT. Pentru a întruchipa acest glorios aspect din tine, fă-te familiar și intim cu acest aspect de Sine cu care vrei să fuzionezi. Cum vă puteți aștepta să urcați și să vă unificați cu un aspect al Sinelui dacă nu ați petrecut timpul pentru a-l cunoaște și să înțelegeți?
  • Atunci când îi întrebăm pe oameni prin canalizarea sesiunilor despre ce înseamnă ascensiunea pentru ei, suntem uimiți de răspunsurile pe care le primim, cum ar fi schimbarea dimensiunii, capacitatea de a manifesta totul, de a nu mai fi limitat de bani, de a se putea teleporta și așa mai departe. Deși acestea devin darurile și rezultatele ascensiunii, ele nu sunt scopul său principal. TU, nivelul tău de înțelegere a divinității tale a devenit o provocare.
  • Îmbrățișați conștiința inofensivității, respectând sfințenia întregii vieţi împărtășind această planetă cu voi, precum și dreptul divin al fiecărei persoane de a trăi aici.
  • Eliberați vechea programare, care vă guvernează viața și toate emoțiile negative stocate în amintirile tale conștiente, inconştiente și subconștiente, inclusiv echilibrarea tuturor datoriilor contractate de viață. Ați primit deja multe învățături cu privire la aceste subiecte.
  • Atunci când indivizii cred că datoriile lor sunt ușoare și intră în spiritul eliberării în mod constant în focul sacru, ei creează o mare eliberare a bucuriei care curge prin ființa lor. Sentimentul de bucurie în interiorul conştiinţei voastre are tendința de a crea maleabilitate în energia bobinei care păstrează înregistrările datoriilor, relaxând tensiunile în bobinele energetice și eliberând individul să meargă mai rapid prin toate inițierile cu mai multă ușurință și grație. 
  • Atitudinile care ajută cel mai mult pe cineva să se miște prin echilibrarea umbrelor creațiile lor sunt duble. Mai întâi, adoptați, ca mod de viață, fiecare moment al zilei "ca act de iubire" pentru voi înşivă, pentru semenii voștri, pentru planetă, pentru alte regate care împărtășesc planeta cu tine și în recunostință pentru creația în sine. Și în al doilea rând, practicând atitudinea de recunoștință, vă va ajuta foarte mult.
  • Îngăduiți-vă să extindeți o dorință reală în ascensiunea și nemurirea voastră, îmbrățișând dorința de a merge pe cale până la sfârșit! Doar dacă nu aveți o dorință autentică pentru ascensiune și nemurire, cu excepția cazului în care sunteți dispuși să schimbați vechile moduri de a trăi în cea de-a treia dimensiune, care v-au ţinut în durere atât pe voi cât şi umanitatea, și să mergeţi pe calea care ți-a fost prezentată de Maeștrii Înțelepciunii care a trebuit să treacă înaintea ta, nu poţi deveni un adevărat candidat pentru Ascensiune pe planurile interioare.

În căutarea Ascensiunii, puterea Iubirii trebuie să devină căldura frecventă care va cauza elementele creaţiei muritoare să se topească, și care va propulsa candidatul pentru Înălțare în marea piscină cosmică a Iubirii și Luminii nemuritoare.


Accept Darul Ascensiunii Mele Acum!
link 

Rugăciuni la ... / cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J 
Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!