MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

2.4.20

Cum să vă creaţi propria ceremonie




Cum să vă creaţi propria ceremonie

Ceea ce trebuie să faceţi, este să vă adunaţi într-un cerc. Fiecare persoană vine să se aşeze în scaunul desemnat ca Scaun al Înălţării şi îşi declară - de preferinţă, cu voce tare şi cu inima complet deschisă - intenţia scopurilor urmărite de ea pentru această viaţă şi pentru Înălţare. Faceţi cea mai inspirată şi mai onestă rugăciune pe care v-o poate dicta inima.

Fiecare persoană ţine în mână un cristal, special oferit de organizator şi stă pe scaun trei sau patru minute. Când a terminat, face un semn din ochi, iar grupul cântă de trei ori "AUM", pentru a ajuta la ancorarea acestei energii în corpul fizic al celui de pe scaun. Apoi, persoana se întoarce la locul ei şi vine următoarea persoană. Nu trebuie să respectaţi o ordine anume. Întotdeauna se creează un flux şi fiecare vine să se aşeze pe scaun, când simte că este pregătit. De obicei, organizatorul este ultimul - dar nu există nicio regulă.

După ce toţi au stat pe scaun, Saint Germain si cu mine, Adama, vă invităm să beţi un elixir încărcat cu frecvenţa "Luminii Lichide Aurii", generată de noi. Organizatorul toarnă suc de mere, sau orice alt suc, în recipiente mici şi le împarte grupului.

Apoi, face o scurtă invocaţie, ca acest lichid să fie infuzat cu frecvenţa Luminii Lichide Aurii. Fiecare persoană ţine în mâna dreaptă paharul de suc (sau apă, dacă nu există suc) şi face o scurtă pauză, pentru ca Saint Germain să încarce lichidul la frecvenţa cea mai potrivită fiecăreia dintre ele.

Apoi, când se dă semnalul, persoanele beau încet lichidul - care acum a devenit un elixir absolut sacru - exprimându-şi adânca recunoştinţă faţă de toţi cei care au contribuit la acordarea acestei binecuvântări.




În numele lui "EU SUNT Cel ce Sunt", chem acum Maeștrii Luminii și Înțelepciunii din a cincea dimensiune și mai sus, pe măsură ce venim împreună la "Altarul Flăcării Înălțării". Acum invităm participarea membrilor ierarhiei planetare, Lordul Sanat Kumara cu Lady Venus, Lordul Gautama Buddha, Lordul Maitreya, Lordul Sananda cu Lady Nada, Maha Chohan și Chohanii celor Șapte Raze, iubitul El Morya, Lordul Lanto, Maestrul Kuthumi, Maestrul Hilarion, Maica Maria, Quan Yin și Zeiţa Planetară, iubita noastră Mama Pământ. Invităm prezența Judecătorului Universal. De asemenea, invităm prezența fraților și surorilor noastre Lemuriene din Telos și toate ființele interioare ale Pământului, precum și frații și surorile noastre din stele care doresc să ni se alăture în acest moment. Nu în ultimul rând, îl invităm pe Maestrul Saint Germain, pe Adama și pe Lordul Serapis Bey să oficializeze această ceremonie a Înălțării. Cerem harul divin, milă, şi iertare, maximă vindecare și îndepărtarea stratului de întuneric să fie extinsă la fiecare candidat. De asemenea, cerem ca a noastră vibrație de frecvență să fie ridicată permanent, la fel de mult ca şi modul de viaţă al fiecăruia.  Acum îl invit pe primul candidat să se prezinte.

Cei adunați trebuie să rămână nemișcați în timp ce un candidat își face rugăciunea, pentru a onora acest moment sacru. Orice mișcare trebuie să aibă loc în timpul în care cineva se întoarce la locul său, între candidați.

Fiecare persoană vine şi se așează pe scaunul Înălțării cu o inimă deschisă și își oferă cererea de rugăciune prin a-și exprima cu voce tare intenția, obiectivele sale pentru această viață și Înălțarea Lui. Fiți dispuși să formulați cea mai onorabilă rugăciune pe care inima voastră o impune sau o inspiră în acel moment. Aceasta durează de obicei de la trei la cinci minute.

Atunci când se așează pe scaun, candidatul preia cristalul de rugăciunea Ascensiunii. În timp ce face rugăciunea, candidatul ține cristalul aproape de inima sa. Când a terminat, rămânând așezat, el dă un semn de încheiere cu ochii, iar grupul cântă de trei ori "AUM " pentru a ajuta la ancorarea acestei energii în fizic. Organizatorul sună clopotele tibetane o dată înainte de cântatul fiecăruia, de trei ori "AUM". Apoi, candidatul lasă cristalul pe masă sau îl înmânează facilitatorului și se întoarce pe scaun. Apoi, vine următoarea persoană. Candidații nu trebuie să vină într-o anumită ordine. Există întotdeauna un flux natural creat. Organizatorul merge, de obicei, ultimul, dar aceasta nu este o regulă.

Iată un exemplar de rugăciune formulată pe scaunul Înălțării:

De la Domnul Dumnezeul ființei mele, "EU SUNT Cel ce SUNT" Doresc astăzi să-mi exprim și să-mi reînnoiesc recunoștința profundă pentru această minunată ocazie de a-mi prezenta cererea de a fi pregătit pentru ascensiunea mea cu corpul fizic în această viață, de preferință în jurul anului 2012 sau înainte.

Eu cer ierarhiei spirituale a planetei și toți ghizii mei, îngeri și maeştrii să îmi infuzeze suficientă credință pentru a continua pe calea mea cu mare determinare, chiar dacă nu văd, nu aud sau nu vă simt. Eu cer ca fiinţa mea să fie complet impregnată în puritatea Focului Înălțării pentru o purificare totală, astfel încât numai puritatea divinității mele să rămână. EU cer curajul și credința necesară pentru a menține acest obiectiv până când Ascensiunea mea a devenit realitatea mea. EU cer iertare pentru toate erorile mele din trecut și aleg din această zi să-mi trăiesc viața în Iubirea și înțelepciunea esenței mele divine. Eu cer ca semnificaţia deplină a unirii divine să fie dezvăluită.

Eu cer sprijin și asistență deplină în crearea deschiderilor mele spirituale, și întoarcerea darurilor mele divine. Eu cer o unire divină și o legătură mai strânsă cu toate aspectele legate de sine, în special cu iubita mea Prezență EU SUNT pe care o am şi al meu Corp Mental Superior.  Cer puterea, harul, bucuria, blândețea și iubirea să-mi fie date să trec toate testele și provocările prezentate și să pornesc în următoarea şi iar in următoarea etapă până când eu sunt total Înălţat în Lumină și Libertate.

Îmi exprim profunda recunoștință pentru binecuvântările și vindecarea care îmi sunt îngăduite în viața de fiecare zi și pentru Înălțarea mea. Cu toată Iubirea şi Recunoştinţa mea, mă înclin în Lumina Divinităţii mele!

Nu există nici o cale corectă sau greșită formulând cererea de rugăciune pentru Înălțare. Pur și simplu lăsați-vă inima să vorbească și să vă permiteți sentimentele voastre adevărate să vină și aceasta va fi perfect. Nu comparați calea și rugăciunile voastre cu alții. Sunteți unici. Compararea creează energia îndoielii de sine și nu este constructivă. În timpul ceremoniilor înălțării, toată lumea beneficiază de rugăciunile altora, pe măsură ce creați o experiență de grup în unitate.


Elixirul Luminii Lichide Aurii

Când toți au venit pe scaunul Înălțării, s-au pregătit să primească un elixir al Luminii de dimensiunea a cincea. Maestrul Saint Germain, Serapis Bey și Adama vă invită să beți un elixir care este încărcat cu frecvența "Lichidă a Luminii Aurii". În timp ce participanții rămân tăcuți într-o stare meditativă, acolo este o pauză scurtă, în timp ce facilitatorul cu un asistent sau doi toarnă suc de mere spumant sau alt suc în mici cupe sau pahare și le distribuie fiecărui candidat.

Facilitatorul sau asistentul oferă o scurtă invocare cerând ca lichidul pe care fiecare persoană îl deține în mâna dreaptă să fie infuzat cu frecvența Luminii Lichide Aurii. Cel care face invocarea se oprește pentr-o clipă la sfârșitul invocării pentru a permite Maeștrilor oficiali să transforme lichidul în frecvența cea mai potrivită pentru fiecare candidat. Când li se dă semnalul, fiecare persoană bea ușor lichidul care a devenit un "elixir alchimic sacru", exprimându-și recunoștința profundă pentru dar și pentru binecuvântările bogate, care le-au fost acordate.


Invocare

În numele lui "EU SUNT Cel ce SUNT", Eu acum cer Maeştrilor Saint Germain, Adama și Serapis Bey să transforme, prin alchimia Iubirii, acest lichid pe care-l ținem în mâinile noastre în vibrația unei Lumini pure Lichide Aurii. Cerem ca această frecvență a Luminii Aurii să fie adaptată nevoilor fiecăruia, în funcție de ce este cel mai potrivit pentru fiecare. Vă mulțumim pentru această Lumină Lichidă Aurie care infuzează și transformă fiecare aspect al  ființelor noastre în esența luminii pure și pentru multele binecuvântări pe care le primim în această zi.

După un moment de tăcere și meditație în recunoștință profundă, facilitatorul încheie ceremonia prin apelarea clopotelor Tibetane de trei ori. Participanții se întorc la conștiința deplină.


În continuare, transmisie de la Adama și 
Maestrul Saint Germain:

Este la fel de real şi eficient ca şi elixirele pe care vi le putem da în planurile interioare. Are aceeaşi valoare. Aţi auzit şi aţi citit, într-una dintre cărţile noastre anterioare, că atunci când David Lloyd a băut elixirul oferit de St. Germain pe Muntele Shasta, cu mulţi ani în urmă, el a dispărut complet şi s-a ridicat în Tărâmurile Luminii în faţa unei mulţimi, uimindu-i pe toţi cei prezenţi.

Trebuie să stiţi, dragii mei, că această persoană, David, ar fi putut să se înalţe şi altfel, dar alegerea lui, luată în planurile interioare, a fost să se înalţe în acest mod special - şi ea a fost aprobată. S-a întâmplat aşa, pentru că sosise vremea ca el să se înalţe. Am putea încărca elixirul în aşa fel încât să dispăreţi şi voi - dar nu acesta este planul, deocamdată. Nu vom face asta, nici dacă ne-aţi cere! Până când nu va veni momentul vostru, nu o vom face şi, credeţi-ne, mulţi ne-au cerut-o. Ne pare rău, prieteni, dar celor care au cerut acest lucru le spunem că este obligatoriu să aştepte momentul potrivit.

Să stiţi că va veni o vreme când se va manifesta Înălţarea în grup - iar în unele cazuri, se va întâmpla în faţa unor martori. Această clipă nu este prea îndepărtată, dar va trebui să mai aşteptaţi câţiva ani. Nu va lua pe nimeni prin surprindere. Dacă vi se va întâmpla, înseamnă că sunteţi complet pregătiţi şi de acord cu acest tip de Înălţare.

Când ţineţi întâlniri cu acceleratorul atomic, Maestrul Saint Germain controlează întotdeauna cantitatea exactă de energie oferită fiecaruia dintre voi, conform nivelului de vibraţie pe care poate să-l suporte. Nu planificăm să provocăm dispariţia prematură a nimănui!

Unii dintre voi sunt şovăitori sau rezervaţi când este vorba să-şi deschidă inima în faţa fraţilor şi surorilor lor. Să ştiţi, dragii mei, că în tărâmurile luminii nu există secrete; totul este cunoscut. Mai bine aţi începe să vă obişnuiţi - dacă aveţi de gând să veniţi aici. Vă va fi mai uşor, mai târziu.

După ce ajungeţi în dimensiunile superioare, nu veţi mai putea ascunde nimic. Este bine să vă obişnuiţi să vorbiţi deschis în faţa fraţilor şi surorilor voastre şi să nu ascundeţi nimic. Nu este nimic ruşinos în ceea ce faceţi! Totul e atât de minunat şi creează, de fiecare dată, o explozie de Lumină - iar Lumina voastră este amplificată, pe masură ce vă sprijiniţi unul pe celălalt, intensificând impulsul de Lumină pe "drumul vostru spre stele".

Vă invităm să vă întâlniţi în grupuri mai mici sau mai mari, în toate oraşele, statele şi ţările voastre, cel puţin o dată pe lună, cu fraţi şi surori, pentru a vă întări dorinţele şi intenţiile pentru obiectivele voastre spirituale. Lăsaţi să se amplifice impulsul, odată cu fiecare ceremonie şi cu intenţiile fiecăruia dintre voi.

Imaginaţi-vă cât de impresionant poate fi! Ceea ce faceţi voi, este să creaţi, peste tot pe planetă, mici reţele de Lumină de Înălţare ce se va acumula din ce în ce mai mult, pe măsură ce numărul celor care vor face asta, va creşte.

Acest Impuls de Lumină va căpăta din ce în ce mai multă forţă, pe măsură ce energiile create se vor uni. Acesta este marele Impuls de Lumină şi de Flacără a Înălţării, necesar pentru a propulsa Pământul şi întreaga omenire care alege să se înalţe, într-un mare vortex de Lumină de Înălţare care va dizolva tot întunericul de pe această planetă, redând, în totalitate, fiecărui bărbat, femeie şi copil, demnitatea Divinităţii lor.

Astfel, tot întunericul va fi dizolvat şi înghiţit într-o mare victorie a Luminii. Dar voi, dragi copii ai inimii mele, va trebui să vă jucaţi rolul în dimensiunea voastră. Nu se va întâmpla automat, fără contribuţia şi participarea voastră - sau, pur şi simplu, numai dorind.

Noi, cei din Telos, ne bucurăm atât de mult de ceremoniile voastre de Iubire şi intenţie. Fiţi siguri că noi şi Saint Germain vă vom fi alături permanent, sprijinindu-vă şi iubindu-vă de-a lungul întregului drum, până în ziua victorioasă a Înălţării.

Adama - Vreţi să faceţi vreun comentariu, sau să puneţi întrebări legate de acest subiect?

Aurelia - Este cel mai incredibil dar pe care ni l-ai dat în ceea ce priveşte adunarea unor grupuri din întreaga lume şi experimentarea nivelurilor de frecvenţă a Înălţării, prin intermediul ceremoniilor noastre de Înălţare şi consumul de elixire spirituale. Prin acest ritual minunat, ne oferi o creştere permanentă a frecvenţei nu-i aşa?

Adama - Da, şi puteţi să-l faceţi ori de cate ori doriţi. Depinde de voi dacă doriţi să-l folosiţi ca pe un instrument care să vă ajute pe drumul vostru. Este un instrument ale cărui energii pur şi simplu se acumulează din ce în ce mai mult, pe măsură ce vă uniţi. Mulţi oameni doresc să se înalţe, dar deseori uită să-şi definească intenţiile şi nu sunt întotdeauna dispuşi să depună eforturile necesare pentru a ajunge la plenitudinea libertăţii lor spirituale.

Când vă întâlniţi şi vă întăriţii intenţiile, ele capătă putere. Aceste întâlniri pot fi ocazii minunate de petrecere a timpului împreună cu persoane care gândesc la fel. Dacă doriţi, puteţi chiar să organizaţi o masă după aceea. În acest fel acţionăm noi, lemurienii. Facem lucrurile foarte simplu, fără pompă sau ceremonii, pur şi simplu fiind zeii şi zeiţele care suntem. Vă invităm să faceţi la fel. Profitaţi de instrumentele care vă vor ajuta să vă dezvoltaţi conştiinţa, în moduri foarte simple şi plăcute.

Aşa să fie, dragi copii ai inimilor noastre. Să fiţi în pace şi plini de iubire faţă de voi înşivă. Curând, ne vom întâlni în braţele Iubirii.


Flacăra Înălţării de Purificare şi Nemurire - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!