MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

2.4.20

Călătorie spre Templul Flăcării Violete din Telos




Meditaţie    
Cu, Adama și Saint Germain

La început, vă cer să vă concentrați în inima voastră şi să vă exprimați intenția voastră şi dorința ca energiile minunate ale prezentei voastre Divine să se reverse. Ați putea face acest lucru astfel:

“In numele lui EU SUNT Cel Ce SUNT, din Dumnezeul ființei mele, cer ca în această clipă fiecare celulă, fiecare atom şi fiecare electron din sistemul meu de patru corpuri, toate corpurile mele subtile, fiecare particulă de viaţă din cel ce sunt în toate dimensiunile şi stările de conștiință, să fie complet umplute cu energiile miraculoase ale Flăcării Violete a Iubirii de Libertate. Acum, cer să fiu din nou umplut iar şi iar, douăzeci şi patru de ore pe zi, în fiecare zi a vieții mele”.(Continuați să o inspirați.)

Pe măsură ce vă umpleți de energiile Flăcării Violete, stabiliți ca intenție venirea voastră alături de noi, într-o călătorie cu Sinele vostru superior, la minunatul Templu al Flăcării Violete din cea de-a cincea dimensiune, în interiorul Telosului. Acest sanctuar are o structura fizică eterică, ce este caracteristică celei de-a cincea dimensiuni, iar poporul meu are permanent acces la el; şi voi puteți avea acces, cu corpul vostru de lumină. În acest templu, Flacăra Violetă arde permanent, alimentată de iubirea şi devotamentul constant al poporului meu, binecuvântând tot ce înseamnă viaţă, binecuvântând omenirea şi planeta. Acesta este un loc în care Maestrul Saint Germain petrece foarte mult timp împreună cu scânteia sa geamănă, Portia, şi cu armate de îngeri ai Flăcării Violete din toate ierarhiile, pentru a se reface şi a avea grijă de energiile acestei miraculoase Flăcări a Lui Dumnezeu, în folosul planetei.




Continuați să respirați energia cât de mult puteți, astfel încât să aduceți această energie înapoi cu voi în corpul fizic, atunci când reveniți la conștienţa deplină.

În continuare, imaginați-vă că stați într-o cameră mare, circulară, cu tavan înalt, în care Flacăra Violetă este prezentă pretutindeni. Pereți sunt făcuți din ametist violet pur, iar podeaua este tot din cristal de ametist, cu o testură mai fină şi mai deschisă la culoare. În peretele de ametist puteți vedea un mare număr de lumini în tonuri de violet, care vă oferă senzația unui cer înstelat. Camera este destul de luminoasă şi puteți observa zeci de fântâni de toate formele şi mărimile, care răspândesc toate tonurile posibile de violet, într-un minunat joc de culori şi de nuanțe. Zânele apei se distrează jucându-se cu aceste energii; priviți-le cât de mult se bucură şi se veselesc. Zânele florilor se joacă şi ele cu această energie a luminii, creând flori minunate în toate nuanțele de alb, auriu şi violet. Priviți-le cum aruncă spre voi câteva flori – este modul prin care ele vă binecuvântează şi vă urează bun venit. Luați parte la bucuria şi extazul lor. De asemenea, închipuiți-vă un mare număr de îngeri ai Flăcării Violete, care îngrijesc focul violet cu iubirea şi adorația lor.

Acest extraordinar foc al Flăcării Iubirii nu este fierbinte; este mai degrabă răcoros. Există mai multe scaune în cameră şi vă cerem fiecăruia dintre voi să-l alegeți pe cel de faţă de care vă simțiți atras, în zona care vi se pare cea mai potrivită. Scaunele sunt din cristal violet pur şi sub fiecare scaun se afla o Flacără Violet, care se ridică să vă întâmpine şi să vă învăluie. Pe măsură ce arde de jos în sus, ea intră şi străbate fiecare parte a corpului vostru, prin chakrele inferioare. Mai există o flacără ce vine de sus şi care intră prin chakra coroană şi pătrunde în fiecare celulă a corpului, prin intermediul tuturor chakrelor superioare.

În timp ce o introduceți conștient în inima voastră, prin respirație, vă umpleți de Flacăra Violetă a Libertății, ca niciodată până atunci. Fiecare dintre voi este înconjurat de mai mulți îngeri ai Flăcării Violete, care toarnă cupe de iubire şi de foc violet în câmpurile energetice şi în diferitele aspecte ale vieții voastre, care au nevoie de vindecare. Experienţa va fi diferită pentru fiecare dintre voi. Continuați să respirați energia. Acum priviți cum Maestrul Saint Germain, Lady Portia şi Lady Quan Yin, Zeița Milei şi a Compasiunii, vă umplu cu iubirea lor şi vă impregnează câmpul auric cu Flacăra Compasiunii, care este, de asemenea, o energie a Razei a Șaptea.

Mai departe, vă cerem tuturor să treceți la un nivel mai înalt de compasiune faţă de propria vindecare şi faţă de cei pe care îi iubiți. Indiferent de ceea ce simțiți că trebuie vindecat în viaţa voastră, invocați energiile compasiunii şi ale iertării şi așteptați să aibă loc schimbările pe care le doriţi. Rămâneți în această stare de beatitudine, cât de mult doriți. Vorbiți cu noi – cu Saint Germain sau cu Quan Yin – şi stabiliți ca intenție vindecarea voastră completă, vindecarea tuturor traumelor din prezent şi din trecut. Această cameră este plină de o miraculoasă energie vindecătoare şi, pe măsură ce stați şi vă scăldați în ea, simțiți valurile de energie întunecată în jurul câmpului şi în interiorul vostru. Acolo unde au fost probleme, traumă sau durere, simțiți cum energia începe să le elimine şi să le dizolve.

Începeți să simțiți o scădere în densitate. Simțiți cât de ușori ați devenit. Simțiți cum lipsa de greutate şi senzația de bucurie vă pătrund în ființă. Cu cât bucuria vi se măreşte, cu atât poverile scad. Permiteți acestei senzații de ușurare, această frumusețe, iubire şi putere să vă hrănească pe toate căile. Continuați să o inspirați. Cereţi în mod conștient Flăcării Violete ce anume ați dori să facă pentru voi. Uneori, între solicitarea voastră şi implinirea ei trebuie să aibă loc procese de purificare, dar mergeţi pas cu pas, pe calea spre victorie.


Nu vă grabiţi; mergeţi în propriul ritm.
Atunci când sunteţi gata, puteţi să priviţi în jur; există ghizi, maeştri şi îngeri care sunt pregătiți să vă ajute, dacă aveți întrebări. Îngerii – în special cei care lucrează cu omenirea – vin aici să se reîncarce cu vibrația Flăcării Violete, de câteva ori pe săptămâna şi, de cele mai multe ori, chiar în fiecare zi. Energia dezechilibrată de pe planetă le contaminează câmpul de forță şi ei vin aici să se purifice şi să se revitalizeze. Vă sugerăm să faceți la fel. Rămâneți aici cu noi, oricât de mult doriți şi, când sunteți pregătiți, reveniți la conştienţa deplină. Acum, fiți atenți să nu mai re-creați în viețile voastre – prin gânduri, sentimente şi cuvinte – energiile pe care tocmai le-ați transmutat.

Vă invităm să reveniți la acest templu, în cea de-a cincea dimensiune ori de cate ori doriți. De acum, ușa este deschisă pentru voi. Marele Maestru Saint Germain va fi întotdeauna aici, iar îngerii lui sunt mereu pregătiți să vă primească şi să vă iubească, să vă ajute pe orice cale este nevoie. Este cea mai mare încântare să vă ofere sprijinul lor.

Ajungând la încheierea discuției noastre de astăzi, în Telos, vă onorăm pe toți pentru deschiderea de care ați dat dovadă, vă trimitem binecuvântări pline de iubire, de curaj şi ințelepciune. De asemenea, ne vom alătura dragului nostru prieten Saint Germain, care se angajează să trimită valuri de Flacără Violetă în inimile tuturor acelora care vor citi acest material mai târziu.
       Așa să fie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!