MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

10.11.19

Templul Înălțării din Telos




Vă invităm ca, împreună cu onoraţii noştri invitaţi din seara aceasta, doisprezece membri ai Fraţiei Înălţării din Luxor, să veniţi într-o călătorie la Templul Înălţării din Telos.

Dacă doriţi această iniţiere, ca maestru stabiliţi-vă, în inimă împreună cu Sinele Superior şi cu ghizii voştri, intenţia de a ne însoţi în această experienţă.


O navă merkaba de lumină albă, orbitoare, din cea de-a cincea dimensiune, se apropie acum pentru a-i lua, în corpurile lor eterice, pe cei care aleg să vină. Acum, prin intenţie, păşiţi în acest vehicul de lumină şi ocupaţi loc. Începeţi să vă pregătiţi, concentrându-vă pe interior, simţind şi percepând cum vă învăluie deja energiile optimiste şi vesele, aparţinând acestei Flăcări. În timpul călătoriei, să respiraţi cât de profund puteţi, deoarece scopul este de a lua înapoi cu voi, în conştienţă exterioară, cât de mult posibil din energiile acestei Flăcări. Experienţa reprezintă un alt prilej pentru a iniţia în voi un alt nivel al procesului de purificare, pentru fiecare celulă, atom şi electron din toate corpurile voastre principale şi din cele subtile.

Hop! Deoarece nu este o distanţă prea mare, am ajuns deja. Deschideţi-vă către această experienţă, cât de conştient puteţi fi – şi bucuraţi-vă! Acest templu este construit sub forma unei piramide uriaşe cu patru laturi, foarte înaltă, făcută dintr-o lumină albă scânteietoare. Dacă aţi fost la cea din Egipt, veţi vedea că nu este identică, dar asemănătoare în multe feluri. Bineînţeles aspectele de dimensiunea a cincea ale acestor două piramide ale Înălţării sunt mult mai mareţe, mai elegante şi mai splendide, ca natură, decât perechea lor exterioară tridimensională, pe care ochii voştri o pot vedea în Egipt. Cea din Telos nu are un echivalent tridimensional ca cea din Luxor, iar puterea şi frumuseţea ei sunt uluitoare.

Ieşiţi din merkaba şi urmaţi-ne în “Sala Transformării”, unde fiecare dintre voi îl va cunoaste pe ghidul Fraţiei Înălţării, care îl va ajuta şi însoţi pe durata experienţei de aici. Simţiţi aerul, energiile, puterea şi strălucirea acestui loc sfânt. De asemenea, vă sugerăm să fiţi atenţi la ghidul vostru şi să puneţi întrebările la care doriţi să primiţi lămuriri. Aceasta este experienţa voastră dragii mei, şi puteţi să o creaţi în orice fel doriţi. Rolul nostru este doar acela de a vă conduce cu iubirea şi înţelepciunea noastră. 

Câteodată, sunteţi aproape orbiţi de această strălucire – şi este bine aşa. Păşiţi acum de-a lungul unui coridor de o frumuseţe extraordinară, ce duce către camera acceleratorului atomic. Continuaţi să vă umpleţi plămânii şi conştiinţa cu această frumuseţe şi bucurie. Pe măsură ce mergeţi, vedeţi multe fiinţe care slujesc în acest templu, sau care sunt în vizită şi care vă observă şi vă salută cu zâmbete şi gesturi de prietenie. Toţi vă întâmpină cu bucurie şi vă trimit binecuvântările lor, în propriul lor mod. De obicei, sălile acestui templu sunt deschise doar pentru cei a căror candidatură pentru Înălţare a fost acceptată.

Paznicii camerei acceleratorului atomic vă urează bun venit şi intraţi acum în această sală mare, împreună cu ghidul vostru. Vedeţi o cameră foarte spaţioasă, care conţine mai multe sute de piramide mici din cristal, de un alb orbitor. Ele înconjoară Flacăra principală din centrul încăperii. Sunteţi copleşiţi de frumuseţea şi splendoarea nemuritoarei Flăcări nenutrite a Înălţării, ce arde strălucitor în faţa voastră, înaltă de aproximativ şaizeci de metri şi cu un diametru, la bază, de treizeci.

Puterea ei aproape că vă copleşeşte şi ştiţi că, după ce veţi avea experienţa profundă a acestei Flăcări în câmpurile voastre energetice, nu veţi mai fi ca înainte – decât dacă alegeti conştient să reveniţi la fostul nivel de rezonanţă. În pofida marii ei puteri, nu emite nici un zgomot, cu excepţia sunetelor melodioase care sunt create de acest câmp energetic. Observaţi, de asemenea, parfumul dulce care vă ajută să vă ridicaţi frecvenţa, care emană şi el din energiile Flăcării Înălţării.

Împreună cu ghidul vostru, vă plimbaţi acum în jurul bazei Flăcării, pentru a vă umple cu toate darurile spirituale pe care le puteţi primi astăzi aici, până când ghidul, care a ales deja pentru voi una dintre piramidele mai mici, vă invită la o nouă experienţă. Fiecare dintre aceste piramide mici de lumină conţine în interior un accelerator atomic, în care vă aşezaţi comod şi care vă va ajuta să vă măriţi vibraţia, la un nivel ce vă este confortabil. Aceste acceleratoare au fost proiectate astfel încât să poată să vă înalţe până la frecvenţa Înălţării şi a nemuririi - dar nu acesta este scopul experienţei din acest moment. De fapt, sunteţi aici pentru a primi un “mic îmbold” către atingerea următorului vostru nivel. Este ceva diferit pentru fiecare în parte. Nivelul de accelerare pe care-l va primi fiecare, este calibrat pentru nivelul lui de iniţiere şi sârguinţă, dovedite pe calea sa spirituală.

Nu vă îngrijoraţi. Nu veţi dispărea, deşi unii dintre voi ar fi încântaţi să experimenteze complet Înălţarea acum. Vă garantez că vă veţi întoarce în corpurile fizice în formă bună şi încărcaţi cu o vibraţie nouă, mai pură, în câmpul vostru auric. De acum încolo, va depinde de voi să folosiţi această experienţă în cel mai bun mod posibil, ca un pas înainte pe care l-aţi făcut – sau să uitaţi repede ce aţi primit şi să vă menţineţi starea anterioară. Depinde de voi – noi doar vă ajutăm.

Ce este un accelerator atomic? Pentru cei care nu sunt încă familiarizaţi cu acest concept, despre care Maestrul St. Germain a vorbit relativ pe larg în transmisiile făcute în secolul trecut, haideţi să-l descriem pe scurt. El este unul dintre proiectanţii acestei tehnologii. Acceleratorul atomic face exact ceea ce spune şi denumirea lui. Este un scaun cristalin, proiectat cu o tehnologie care creează, pentru cei care stau pe el, frecvenţa Flăcării Înălţării. Ca multe dintre instrumentele voastre, el are un panou de control şi, pe măsură ce meditaţi la această Flacără şi turnaţi iubirea inimii voastre în ea, sunteţi impregnaţi de către ghidul vostru cu această frecvenţă, exact la nivelul care vă ajută cel mai mult în acel moment – iar ghizii sunt foarte bine pregatiţi în acest sens.

Acest tip de tehnologie nu este încă disponibil în dimensiunea voastră. El are capacitatea de a transforma în perfecţiune, orice element care vibrează la o frecvenţă mai mică decât cea a esenţei pure a Creatorului.

Se poate spune, la propriu şi la figurat, că are capacitatea de a transforma metalele obişnuite, în aurul cel mai pur. Cu alte cuvinte, când va veni momentul Înălţării voastre, vă va transforma corpul muritor, cu toate imperfecţiunile şi limitările lui, într-un corp solar de lumină, perfect şi nemuritor, cu toată măreţia şi splendoarea pe care le presupune acest lucru.

Cât timp continuaţi să staţi în scaunul rezervat fiecăruia dintre voi, continuaţi să inspiraţi, în timp ce comunicaţi la nivel intim cu Esenţa voastră Divină şi cu Creatorul. Stabiliţi-vă ca obiectiv Înălţarea în această viaţă şi deschideţi-vă inima către Dumnezeu. (Pauză pentru integrare)

Când simţiţi că aţi terminat, uitaţi-vă în ochii ghidului vostru şi primiţi iubirea pe care el v-o oferă prin ochii sufletului, în timp ce vă exprimaţi recunoştinţa. Când credeţi că sunteţi gata, ridicaţi-vă în picioare şi direcţionaţi-vă conştiinţa spre a ieşi, împreună cu ghidul, din încăperea în care sunteţi şi urmaţi drumul pe care aţi venit, până la nava merkaba care v-a adus aici. Acum vă aducem înapoi, în această cameră, cu câmpurile aurice şi inimile pline de o nouă iubire şi o noua vibraţie de lumină. Depinde de voi să o menţineţi şi să o amplificaţi.

Acum reveniţi în corp, pe deplin conştienţi, şi transmiteţi recunoştinţa voastră Lui Dumnezeu, pentru ocazia şi darul pe care tocmai l-aţi primit - şi fiţi bucuroşi. Vă iubim foarte profund, iar această iubire vă însoţeşte în fiecare zi a vieţii voastre, dacă o doriţi.

The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!