MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

14.11.19

Frăţia Adevărului din Templul Adevărului





În tărâmul eteric peste frumoasa Insulă Creta, înconjurată de apele albastre ale Mării Mediterane, veți găsi Templul Adevărului, cu Maestrul Hilarion în centrul atenției, Chohan al celei de-a Cincea Raze și Frăția Adevărului, care slujesc cu el în această ramură specială a Ierarhiei Spirituale.




Templul seamănă foarte mult cu templele Grecești, cu multe coloane sculptate în mod grațios şi de proporții mari. Se pare că frumosul Parthenon a fost ridicat cu atât de mult timp în urmă de iubita Pallas Athena, Zeiţa Adevărului, care este patroana cosmică a acestei Frății. 

Frații poartă veşminte albe pure. În cadrul acestui refugiu există una dintre cele mai vechi camere şcolare ale acestei planete dedicate instruirii elevilor și ucenicilor în magnetizarea energiei Universale. Ei, de asemenea, predă studenţilor cu exactitate știința și matematica prin care soarele, planetele și atomii individuali sunt creați și susținuți.

Această Frăție este numită ca prezența păzitorilor celor de pe Pământ care își dedică viața pentru a promova cauza Ştiinței în tratamentul bolii și dezechilibre, indiferent de forma pe care o iau. Dacă sunt invitați și bineveniți, ei, de asemenea ajută medicii, asistente medicale și misionari cu munca lor.

Templul Adevărului găzduiește marii învățători spirituali de multe veacuri care au lăsat amprenta lor de iubire și slujire pe Pământ. Acesta este templul în care impulsul deplin al Adevărului din inima Lui Dumnezeu este concentrat pe Pământ pentru a fi distribuit la nivel mondial. Cei care doresc cu sinceritate să cunoască și să înțeleagă "adevărul" devin studenți ai Frăției din Creta.

În acea retragere, o cameră de audiență mare a devenit locul unde Maestrul Isus, alături de reprezentanții ascensionați ai fostelor mari religii, care au binecuvântat omenirea de-a lungul veacurilor, li se oferă ocazia de a învăța multe suflete. Ei îi învață pe cei care, fie nu mai cred în Dumnezeu ca atare, sau prin dezamăgire și experiențe amare cu învățătorii religioși incompetenți în care și-au pus încrederea, au experimentat decepții și trădare. Aceștia și-au pierdut credința și convingerea în Dumnezeu și în Inteligența Supremă care guvernează Universul. Isus se străduiește să prezinte în acea retragere acestor suflete în cunoașterea "Adevărurilor Universale" pentru a-și restabili credința, speranța, încrederea și credința în divinitatea lor proprie și divinitatea Tatălui / Mamei Dumnezeu.


Invocare la Flacăra Vindecării 


Preaiubită Prezenţă EU SUNT, Iubiți Îngeri ai Flacării Vindecării,
Preaiubită Mamă Maria și Arhanghel Raphael, Iubite Hilarion și toate
Ființele din Lumină care servesc pe Raza Vindecării.

Eu vin acum înaintea Flăcării Tale pentru a cere vindecare în numele
Lui Dumnezeu. Eu stau cu Prezența mea Dumnezeu, să fiu eliberat/ă și
vindecat/ă de toate poverile fizice prin Lumina și Iubirea Ta
Vindecătoare. De asemenea, cer să fiu vindecat/ă de toate cicatricile
eterice, traume psihice și emoționale din această viață și din trecut.

Flacără a Vindecării de verdele cel mai pur, binecuvântează-mi forma și
fă-mă întreg! Şi toarnă confort în sufletul meu și iluminare peste mintea mea.
EU SUNT Perfecțiunea Lui Dumnezeu manifestată în corp, minte și suflet.
EU SUNT Lumina Vindecătoare a Lui Dumnezeu care curge şi mă face
să fiu întreg. EU SUNT Prezența Maestrului care îmi încarcă toate corpurile
cu Iubire. Preaiubită Prezență a Lui Dumnezeu, așa cum îmi transform eu
conștiința, Să se manifeste perfecțiunea cerului în viața mea de zi cu zi,
Trimite Raza Ta de Vindecare asupra sufletului meu!

EU SUNT Prezenţa lui Hristos care mă încarcă cu Lumina Ta Radiantă
Vindecătoare până când devin manifestarea deplină a acestei Lumini.
Preaiubit EU SUNT! Preaiubit EU SUNT! Preaiubit EU SUNT!


Rugăciuni la ... / cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J

 Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!