MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

31.3.20

Invocarea Flăcării Violete





Aurelia – Dacă folosim Flacăra Violetă pentru a echilibra karma şi pentru a scăpa de ea – dar este clar că mai trebuie încă să învățăm lecțiile pe care karma ni le dă – cum le mai putem învăța?




Adama – Flacăra Violetă nu vă va “scăpa”, pur şi simplu, de ele. Nu acesta este scopul ei. Flacăra Violetă vă va ajuta să echilibrați karma şi vă va învăța, în același timp, lecțiile pe care trebuie să le învățați, deși într-un mod mai blând. Dacă vă opuneți în continuare la lecțiile şi la înțelegerea pe care vi le aduc situațiile cu care vă confruntați, folosirea Flăcării Violete s-ar putea să nu vă aducă rezultatele dorite. Ea nu poate fi utilizată greșit, pentru a vă împiedica să câștigați experienţă şi ințelepciunea care reprezintă, în final, adevăratul sens al karmei.

Totuși, este o diferență între a învăța o lecție într-un mod blând, cu ajutorul îndrumării înțelepte la care ați recurs, şi a trece printr-o experienţă foarte dificilă pentru a capătă aceeași înțelegere. Vedeți diferența? Flacăra Violetă vă poate duce către un loc în care să vă învățați lecțiile, într-o manieră foarte iubitoare şi blândă, în care puteți încă să învățați aceleași lecții valoroase, într-un mod simplu şi ușor. Nu trebuie să fie atât de dureros şi dificil precum alegeți să le învățați în prezent. Împotrivirea faţă de acceptarea căilor superioare, mai ușoare, este cea care creează experientele aspre din viețile voastre.

O altă invocaţie pentru Flacăra Violetă 
"In numele măreţului EU SUNT, fac apel la preaiubitul Saint Germain, paznicul Flăcării Violete, pentru a satura lumea cu valuri peste valuri de Foc Violet, pentru a învălui fiecare particulă a vieţii, fiecare bărbat, femeie şi copil de pe această planetă într-un câmp auric de Flacără Violetă, pentru a-i proteja şi trezi. Cer ca această activitate să se desfăşoare până când se restabileşte perfecţiunea. Aşa să fie".


Puteți face această invocație în rugăciunile voastre zilnice şi să chemați milioanele de îngeri ai Flăcării Violete, care de-abia așteaptă să vă vadă intenția de a vă apuca de treabă. Trimiteți-i peste tot în lume şi umpleți lumea cu Foc Violet. Trebuie să știți că îngerilor nu li se permite să intervină, decât dacă chemarea vine din planul vostru. Trimiteți-i la lucru; ei așteaptă să răspundă chemării voastre. Îngerii Flăcării Violete pot, efectiv să inunde planeta cu Foc Violet şi să micșoreze mare parte din durere. În viaţa de zi cu zi, folosiți-i pe îngerii Flăcării Violete şi cereți-le să vă inunde lumea cu energia Flăcării Violete. Multe incendii forestiere au fost stinse, deoarece câțiva oameni au cerut ca Flacăra Violetă să intervină, atunci când focurile uriașe au scăpat de sub control. Este important să trimitem energia acestei flăcări tuturor oamenilor – bărbați, femei, copii – de pe planetă şi cu inima noastră să inundăm Pământul cu această energie.

Da, şi nu uitați animalele, copacii, forțele elementare şi spiritele naturii, ca şi regatul plantelor. Forțele elementare au deseori nevoie de ajutorul, iubirea, sprijinul şi invocațiile voastre faţă de Flacăra Violetă, pentru a putea menține echilibrul pe planetă. Acum mai mult decât oricând, toate au nevoie de ea, în această perioadă de tranziție. Forțele elementale sunt foarte implicate în a-şi oferi ajutorul în procesul de evoluție al planetei spre octava ei superioară; ele sunt cele care vă ajută. Cu cât primesc mai multă Flacără Violetă şi iubire de la oameni, cu atât mai ușoare vor fi tranzițiile pentru Pământul însuși şi pentru toate regatele ce trăiesc pe corpul lui.


Rugăciuni la ... / cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J 
Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!