MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

8.3.20

Flacăra Iubirii şi a Libertății




Grupul – El a mai fost întrupat şi în marele vrajitor Merlin din Camelot?


Aurelia – O da, a fost Merlin pe vremea Camelotului, în Anglia. Merlin a fost un magician extraordinar, nu în sensul mediocru, ci în sensul unui maestru alchimist de seamă. Din nefericire, Merlin a fost prezentat de către cei necunoscători, în multe filme şi lucrări scrise, ca un soi de vrăjitor cu o reputație dubioasă. Nu acesta este adevărul despre cine era Merlin. Personajul a fost unul dintre mai marii alchimiști ai tuturor timpurilor, iar Saint Germain este unul dintre cei mai mari maeștri care au slujit această planetă, aproape de la începuturile ei.





Toți ceilalți maeștri îl respectă în mod deosebit pentru munca pe care a desfășurat-o cu Flacăra Violetă, în slujba acestei planete. Flacăra Violetă este una dintre cele mai importante flăcări în vederea mântuirii, a transmutării şi libertății. Ea este ca un foc de iubire care purifică. Saint Germain a spus odată ca, dacă am vorbi despre Flacăra Violetă timp de o lună întreagă, douăzeci şi patru de ore din douăzeci şi patru, șapte zile pe săptămână, el nu ar putea discuta despre toate beneficiile pe care le aduce această flacără. Să ascultăm ce are Adama de relatat. El este aici şi așteaptă să fie invitat să vorbească.

Adama – Buna seara dragii mei prieteni, vă vorbește Adama din Telos. În această seară, ca de obicei, am lângă mine echipa mea obișnuită de doisprezece maeștri. De asemenea, ne bucurăm deosebit de mult de prezenta lui Saint Germain, ca participant. Deși vorbesc prin Aurelia, energia lui Saint Germain s-a unit cu a mea. Este, într-adevăr, o onoare pentru noi, deoarece Maestru Saint Germain este atât de profund iubit în planurile interioare şi atât de mult respectat de oricine din întregul cosmos. El petrece mult timp cu noi în Telos, deoarece toți acționăm împreună, pentru a aduce energiile înălțării în folosul planetei şi al omenirii.


Ce aș dori în seara aceasta este să vă ofer câteva explicații referitoare la cea de-a Șaptea Rază. Daca aveți întrebări, puteți să mă întrerupeți, pentru a putea astfel crea un dialog.


Flacăra Violetă este o combinaţie între Raza Albastră şi cea Roz. Nu este o rază de sine stătătoare, ci o combinaţie între albastru pentru putere şi roz pentru iubire, unind energiile masculinului Divin cu femininul Divin, intr-o acțiune uimitoare de alchimie spirituală. Principalul rol al Flăcării Violete este transmutarea – un termen alchimic, ce înseamnă crearea unei schimbări pozitive. De exemplu, prin invocarea şi lucrul cu Flacăra Violetă, puteți transmuta o mare parte din karmă, sau din energia necorespunzătoare din această viaţă sau din cele trecute. Odată ce energia este transmutată, nu mai trebuie să vă ocupați de ea în această viaţă, pentru că aceste energii au fost, pur şi simplu, șterse şi iertate, fiind transmutate în iubire şi bucurie, pe măsură ce ați invocat, cu dragoste şi cu intenție, atributele focului violet. Pe măsură ce lucrați cu această energie, împreună cu iubirea şi focul din inima voastră, energia Razei Violeta împrăștie şi dizolvă energiile neechilibrate, atât din câmpul vostru energetic, cât şi cele din conștient, subconștient şi inconștient. Aceasta vă poate vindeca multe tulburări din propriile vieți.

Flacăra Violetă poate dizolva karma, după ce veți căpăta o înțelegere completă asupra experientelor trăite şi a tiparelor energetice create. Cu energiile sale puteți realiza şi o frumusețe specială, deoarece este compusă din energiile puterii şi ale iubirii. Flacăra iertării şi a compasiunii este inclusă în activitatea Razei Violete, lucru foarte relevant în ceea ce privește crearea armoniei şi a manifestării în viaţa voastră.


Mai există şi alte atribute ale Flăcării Violete, cum ar fi flacăra confortului, cea a diplomației şi a ceremoniilor. Toate acestea sunt acțiuni ce țin de activitatea celei de-a Șaptea Raze.


Ori de câte ori creați ceva caracterizat de confort – indiferent de forma sub care se prezintă – vă angajați într-o activitate a celei de-a Șaptea Raze. Flacăra Violetă mai este numită şi Flacăra Iubirii şi a Libertății. Despre ce fel de libertate vorbim? Despre libertatea spirituală. Atunci când dobândiți libertate spirituală, deveniți nelimitați şi toate atributele Divinității vă stau la dispoziție. Aceasta este un gen de libertate după care toți tânjiți, nu doar pentru eliberarea de un singur lucru, ci pentru libertatea absolută. Flacăra Violetă este un instrument vital pentru progresul şi evoluția voastră spirituală.




De la Domnul, Dumnezeul Ființei mele, EU SUNT Cel Ce SUNT,
Îl chem pe iubitul Saint Germain și legiunile sale de îngeri cosmici ai Flăcării Violete;

Veniţi acum să-mi infuzaţi, și să-mi saturaţi ființa cu toate activitățile Focului Sacru, în special Flacăra Violetă a Transmutației și a Libertății.

• Îmbrăcați-mă cu mantaua voastră cosmică de Foc Violet de – Transmutare, Vindecare, Libertate, Diplomație și Ştiința adevăratei Alchimii.

• Dizolvați și ardeţi din fiinţa mea tot ceea ce nu reflectă Iubirea perfectă și Armonia.

• Prin Flacăra Milei, transmutaţi toate erorile din trecut și barierele din calea Ascensiunii mele.

• Protejați tinerii acestei lumi într-o aură de Flacără Violetă.

• Cu multă recunoștință, cer acest lucru să fie manifestat în Numele Sfânt a Lui Dumnezeu.

       Și așa să fie, Preaiubit EU SUNT!

      (Repetați întreaga invocare de 3- ori)


Rugăciuni la ... / cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J


 Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!