MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

23.2.20

Raza Violetă reprezintă energia schimbării, alchimiei şi libertății

Adama ne vorbește despre Raza Violetă, Raza Transformării, alături de Maestrul Saint Germain. Ni se oferă o meditație minunată, care ne învață cum să folosim Flacăra Violetă pe propriul drum spre perfecțiune.

Aurelia – Raza Violetă reprezintă energia schimbării, alchimiei şi libertății. În continuare, aș dori să invit cititorii să se deschidă în faţa unei comuniuni inimă-la-inimă cu Adama şi maestrul Saint Germain. Adama este chiar doctorul inimilor, ca de altfel si St. Germain. Pe măsură ce acesta vă vorbește, el se adresează direct inimii voastre, activându-i vindecarea. Acesta este, în fond, ceea ce ii place lui Adama să facă. De asemenea, el este acela care poate, cu adevărat, să vă facă legătura cu Telos în mai multe moduri. Simt foarte puternic prezenţa lui Adama şi a lui Saint Germain, unul în stânga mea, iar celălalt în dreapta. Cred că este momentul să încep să le transmit.




Grupul – Ai putea să ne explici cine este Saint Germain pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest maestru al alchimiei?

Aurelia – Saint Germain este de eoni paznicul Flăcării Violete. În cadrul Ierarhiei Spirituale, el deține poziția de Chohan al celei de-a Șaptea Raze. Aceasta înseamnă că este paznicul Flăcării Violete a Libertății şi Transformării planetei, care reprezintă acțiunea celei de-a Șaptea Raze. În una dintre multele lui întrupări anterioare, el a fost Iosif, Tatăl Maestrului Iisus, ce a trăit în urmă cu doua mii de ani. De asemenea, Saint Germain s-a întrupat în profetul Samuel, Cristofor Columb şi în Francis Bacon, adevăratul autor al pieselor lui Shakespeare. El a fost întrebat, odată, de ce i-a dat piesele sale lui Shakespeare, în loc să le recunoască ca fiind ale lui, iar maestrul a răspuns: “Echilibrarea karmei”.

În sfârșit, dar nu şi în ultimul rând, el a fost foarte cunoscut în Franța înaintea şi în timpul Revoluției franceze, drept “Contele de Saint Germain”. Această ființă nemuritoare a trăit – şi a fost văzut în mod regulat de mulţi oameni – peste trei sute de ani, menținându-şi întotdeauna aspectul exterior al unui bărbat de patruzeci de ani. Era numit “Omul Minune al Europei”, care vorbea toate limbile, cânta la toate instrumentele muzicale şi făcea, în faţa prietenilor, foarte multe experienţe alchimice. El mai era cunoscut şi drept cel care putea să se materializeze într-un loc, să se dematerializeze în câteva momente şi să reapară la câteva sute de kilometri depărtare, după doar câteva minute. Maestrul are un simţ al umorului dezvoltat şi este extrem de priceput în arta dialogului, în special în limba engleză. Saint Germain a fost întotdeauna o reală încântare pentru sufletul meu, ori de cate ori am avut o legătură sau o discuție cu el.

Inima mea cânta de bucurie, de fiecare dată când ii aud sau ii rostesc numele.

Marele Maestru Saint Germain este cel care a menținut flacăra libertății pentru planetă, timp de peste șaptezeci de mii de ani. El este un maestru extraordinar şi e foarte iubit.

Așa cum Maestrul Iisus a fost marele maestru al epocii Peștilor, Saint Germain intră acum pe scena pentru următorii doua mii de ani, pentru a fi marele maestru al Epocii Vărsătorului. El este pe deplin sprijinit de Iisus/Sananda şi de familia noastră lemuriana din Telos, precum şi de ierarhia spirituală a acestei planete, a galaxiei şi a Universului. Unii maeștri dețin o anume poziție pentru o vreme şi apoi avansează la o alta funcție, lăsând vechea poziție altcuiva, care a dobândit acel nivel de autorealizare şi e dispus să fie pregătit pentru un nou nivel de serviciu planetar.




În numele lui EU SUNT Cel ce SUNT, cer acum acțiunea de Transmutare a
 Flăcării Violete pentru a fi activată în întreaga mea constiinţă, fiinţă şi lume.


Foc Violet din Inima Lui Dumnezeu (3x)
Extinde Lumina ta prin mine în fiecare zi. (3x)
Transmută și vindecă imperfecţiunile mele umane
în Diamantele strălucitoare ale Lui
Dumnezeu din Inima și Perfecțiunea lui Hristos.
În timp ce mă predau Luminii Tale Radiante,
luați stăpânire asupra vieţii mele.


Foc în acțiune din Flacăra inimii plină de compasiune şi milostivire.
Extindeți și saturați în mine minunile Luminii Violet 
până când EU SUNT complet transformat/ă.


Iubită Prezenţă EU SUNT trimite Flacăra Violet pentru a purifica
fiecare celulă, atom și fiecare electron al ființei mele până când
M-am ridicat în Victoria mea eternă
prin acțiunea Focului Violet și a Flacării Înălțării.
Și așa este, Preaiubit EU SUNT!


Rugăciuni la ... / cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J

 Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!