MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

17.2.20

Minunile și miracolele energiilor Flăcării Violete a Iubirii şi a Libertății




Ați fost programați fără întrerupere de-a lungul secolelor și mileniilor de către cei din partea umbrei, care au condus diferite aspecte ale planetei voastre, să vă temeți de ceea ce nu înțelegeți pe deplin și să-l respingeți sau să luptați. Sufletele voastre sunt profund imprimate cu semnătura eronată a fricii. Și tu ai fost influențat cu credința că ești un sărac păcătos, şi nu vrednic de iubire și cu siguranță, nu meriți să fii cu adevărat "Fiul Lui Dumnezeu", in egalitate cu Hristosul din tine, care acum dorește să se exteriorizeze. Cu toții ați fost amprentați cu gânduri și sentimente de nevrednicie, de disperare și lipsă de speranță.




Acum vă cer să contemplați cu atenție această stare de conștiință, deoarece este un obstacol major în calea Înălțării. Vă îndemnăm să vă vindecați și să transmutaţi această stare delimitată. Când vă vindecaţi acele amprente parazitare care sălăşluiesc în conștiința voastră, și totodată să vă recunoașteți pe deplin adevărata voastră natură, vă va fi mai ușor să percepeți minunile divinităţii voastre, și pur și simplu să le îmbrățișaţi. Pur și simplu vei intra cu tine în divinitatea voastră ca, într-un pantof vechi. Recunosc că, după ce se ajunge la vindecare și transformare completă a conștiinței anterioare, îşi va prelua activitatea prin prelucrare și iertare.

Şi totuşi, ca această vindecare să fie completă, e necesar să treceți prin toate inițierile celor Șapte Mari Temple. Mă repet, "nu trebuie să fie greu sau dureros ". De fapt, puteți face un joc din ea, înţelegând că este cea mai mare aventură din toate viețile voastre, puse împreună, când călătoreşti pe valul Ascensiunii în Bucurie, Iubire, Armonie și Pace, transformând toate provocările în Har Divin. În lumea voastră, voi numiți asta "să ia lămâi și să facă limonadă".

Văd inimile voastre, văd punctele forte și slăbiciunile, și în fiecare văd tandrețea din sufletele voastre. Totuși, văd și știu că lumea de mâine se construiește astăzi prin conștiința persoanelor care sunt DISPUŞI să stea în faţa Maeștrilor la picioarele lor  și să accepte cuvintele lor, înțelegerea lor, promisiunile, viziunile și adevărul lor.

Contemplă, în tăcerea propriului sanctuar, puterea Lui Dumnezeu în tine și permite-i să-ţi transforme lumea. Sunt hotărât să vă ajut, pentru că VOI sunteţi reprezentanții mei! Tu ești fluxul vieții pe care omenirea o poate vedea! Când, vă dedicați în slujire, în beneficiul omenirii, corpurile voastre, lumea și conștiința reprezintă învățăturile mele, lumea mea, sinele meu și sinele tuturor maeștrilor care ajută această planetă în evoluția ei.

   St. Germain


În numele Marelui EU SUNT, chem pe iubitul Saint Germain,
să sature lumea cu valuri din valul de Foc Violet,
să infuzeze fiecare particulă de viață, fiecare bărbat, femeie și copil
de pe această planetă într-un câmp auric de Flacără Violetă
pentru a fi protejaţi și a-i trezi.

Cer ca această acțiune să fie susținută până când
se restabilește perfecțiunea completă.

În numele căruia EU SUNT Cel Ce SUNT, de la Domnul Dumnezeul
ființei mele, cer acum ca fiecare celulă, fiecare atom și fiecare electron
din cele patru sisteme ale corpului meu, toate corpurile mele subtile,
fiecare particulă a vieții în care sunt, în toate dimensiunile și stările de
conștiință, să fie complet umplute cu minunile și miracolele energiilor
Flăcării Violete a Iubirii şi a Libertății.

Acum, cer să fiu umplut/ă din nou și din nou, douăzeci și patru
de ore pe zi, în fiecare zi a vieții mele.
Și așa să fie, Preaiubit EU SUNT

(respirați-l.)

Rugăciuni la ... / cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J

 Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!