MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

26.1.20

Epoca celei de-a Şaptea - Eră de Aur







Cei dintre voi care ştiţi despre utilizarea Flăcării Violete au acum ocazia specială pentru a scoate din Corpul Cauzal toate cunoştinţele pe care le-aţi acumulat în trecut. Această flacără acţionează ca şi soarele, "impersonal" şi instantaneu, oriunde şi oricând este chemată. Lăsaţi Focul Violet să ardă înăuntru şi în jurul celor patru sisteme ale corpului, şi mai ales prin structura creierului, comandându-i să transmute gândurile şi sentimentele dure şi neiertătoare din corpurile eterice, mentale şi emoţionale. Aceste sentimente de "inimă grea" vă creează suferințe la majoritatea dintre voi.

Lăsați-le să fie înlocuite şi recunoscute cu sentimente, pline de bucurie, care vă deschid lumea la bunătatea Lui Dumnezeu, și a vă face un magnet puternic care va atrage tot binele de care Dumnezeu vrea să-l aveți, tot binele pe care l-ați cunoscut vreodată. Trimiteţi-vă sentimentele de recunoștință faţă de Sfântul Părinte pentru ca aceste daruri care în prezent inundă lumea voastră,  astfel încât să puteti întruchipa mai repede Perfecțiunea Divină pe care doriți să o atingeți. Când ceri Focului Violet al iubirii, milei și compasiunii libertății de a acționa în lumea voastră, începeţi să-l invocați în numele și autoritatea propriei voastre Prezențe EU SUNT. Această Flacără devine mult mai puternică de fiecare dată când este chemată.




Cu mult timp în urmă, pe Atlantida şi Lemuria, am externalizat o mare atenţie a acestui Foc Violet pe ambele continente. Flacăra radiantă a fost văzută cu vederea fizică pe o distanţă de o mie de mile în toate direcţiile. Intenţia noastră este cât se poate de serioasă în a recrea aceste minuni în epoca celei de-a Şaptea - Eră de Aur.

Minunata, Flacără Violetă este absolut reală. Această flacără este libertatea voastră, acum străluceşte în, prin și în jurul vostru. Invocați-l zilnic și eliberaţi-vă de haosul mental, emoțional, eteric și fizic. Acceptați dreptatea divină, care este moștenirea voastră de a fi, a deveni un Dumnezeu și o Zeiță pe acest Pământ, și apoi să atingeţi gloria deplină a stării de Maestru Ascensionat.


În numele Marelui EU SUNT, chem pe iubitul Saint Germane,
să sature lumea cu valuri din valul de Foc Violet,
să infuzeze fiecare particulă de viață, fiecare bărbat, femeie și copil
de pe această planetă într-un câmp auric de Flacără Violetă
pentru a fi protejaţi și a-i trezi.

Cer ca această acțiune să fie susținută până când
se restabilește perfecțiunea completă.

În numele căruia EU SUNT Cel Ce SUNT, de la Domnul Dumnezeul
ființei mele, cer acum ca fiecare celulă, fiecare atom și fiecare electron
din cele patru sisteme ale corpului meu, toate corpurile mele subtile,
fiecare particulă a vieții în care sunt, în toate dimensiunile și stările de
conștiință, să fie complet umplute cu minunile și miracolele energiilor
Flăcării Violete a Iubirii şi a Libertății.

Acum, cer să fiu umplut/ă din nou și din nou, douăzeci și patru
de ore pe zi, în fiecare zi a vieții mele.
Și așa să fie, Preaiubit EU SUNT

(respirați-l.)


Rugăciuni la ... / cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J

 Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!